Aanmelden kleuters geboren voor 1 september 2020

Woont u in de wijken Elsrijk of Stadshart? En is uw kind geboren voor 1 september 2020 (was 1 mei 2020)? Dan maken wij graag kennis met u! 

Kom kennismaken met onze school! Tweemaandelijks organiseren wij een kennismakingsbijeenkomst voor nieuwe ouders. Gedurende een uur komt u alles te weten over ons onderwijs en de school. U kunt kiezen tussen een kennismaking in het Nederlands of in het Engels. Per bijeenkomst is er ruimte voor 15 koppels. 

Een plekje kunt u reserveren door op de betreffende bijeenkomst te klikken. Daarna dient u eerst te registreren met uw e-mailadres, naam en geboortedatum van uw kind:


Tijdens de kennismakingsbijeenkomst vertellen wij meer over onze school en laten wij u ons mooie schoolgebouw zien. U krijgt van ons een informatiebrochure mee. Zo kunt u thuis alles nog eens rustig nalezen. Mogelijk bezoekt u nog andere scholen. U wilt immers een weloverwogen besluit nemen. 

Na het kennismakingsgesprek kunt u uw kind bij ons aanmelden. U krijgt hiervoor van ons een aanmeldformulier. Na ontvangst van het ingevulde aanmeldformulier, ontvangt u van ons een ontvangstbevestiging. U bent dan verzekerd van een gereserveerde plaats.

Een half jaar voordat uw peuter 4 jaar wordt, ontvangt u van ons nog een definitief inschrijfformulier. De vragen op het formulier richten zich vooral op de ontwikkeling van uw kind in de afgelopen jaren. Aan de hand daarvan kunnen wij een goed beeld krijgen van de onderwijsbehoefte van uw kind. Als de onderwijsbehoeften aansluiten bij ons onderwijsaanbod, ontvangt u van ons een definitieve plaatsingsbevestiging. Indien het formulier nog vragen bij ons oproept, zullen wij u nog een keer uitnodigen voor een gesprek om toelichting te geven. 

Het kan zijn dat u in aanmerking komt voor een voorrangsplaatsing. Er zijn twee categorieën die in aanmerking komen voor een dergelijke plaatsing. 

  • kinderen die al een broertje of zusje op onze school hebben
  • kinderen die naar de kinderopvang van KinderRijk vestiging Aalberselaan gaan. 

Uiteraard geldt ook bij de voorrangsregel dat er wel op tijd moet worden ingeschreven. Voor beide groepen geldt wel dat zij zich op tijd moeten aanmelden. Dat is in het jaar waarin uw kind drie jaar oud wordt. 
Per geboortejaar hebben wij een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Voor het geboortejaar 2017, 2018 en 2019 hebben wij op dit moment geen plaats meer beschikbaar.

Voor kinderen geboren na 1 september 2020 geldt het nieuwe toelatingsbeleid.


Samen zijn wij Rembrandt; samen maken wij school !